Associació d’Antics Alumnes

Alumni Maristes Baetulo

Els Alumni volem ser el lligam dels alumnes quan deixen enrere l’escola. Creiem que els valors i les ensenyances es mantenen durant tota la vida i que es bo seguir coneixent i participant del que fa la família Marista, i per suposat ajudar-nos els uns als altres en els anys que segueixen.

Alumni Maristes Baetulo és un espai cultural i social de intercanvi de coneixements, experiències, idees, projectes i inquietuds tant individuals com professionals, entre ex-alumnes maristes.

Estem al segle XXI i, com no podia ser d’una altra manera, ens estem actualitzant a les noves finalitats i serveis que creiem els ex-alumnes de la societat actual ens demana. I això va ineludiblement lligat al us dels mitjans de comunicació i xarxes socials actuals que, quan es van fundar l’Associació fa 93 anys, ningú s’ho podien imaginar.

Sota el títol de "Per aquí també han passat..." donem a conèixer per les xarxes socials, en els butlletins electrònics i a través de la Web i les pantalles del mateix col.legi, ex-alumnes que han destacat en la vida personal i/o professional en qualsevol àmbit sigui social, docent, empresarial, polític, esportiu, etc.

També hem obert un apartat titulat “Jo també vaig anar als Maristes” on hi penjarem el material que ens feu arribar, com fotos de quan anàveu al col·legi, de les classes, de grups, de llibres o de material representatiu del nostre pas per les aules i, també, escrits, articles, relats, etc.

Cada any convoquem un Concurs fotogràfic i aquest any també arribem a la 4ª edició. Està obert a tothom que hi vulgui participar.

A nivell escolar, promovem el Premi Recerc@ que aquest curs ja serà la 4ª edició. Els alumnes de Batxillerat que han preparat els seus treballs de recerca els darrers dos cursos, poden presentar-se a aquest premi. El jurat està format per dos antics alumnes, un membre de l’AMPA, algun representant del professorat, la cap d’estudis i la directora.

També participem en actes del col.legi com la Festa de les famílies o l’Arribada dels Patges Reials.

Per Setmana Santa l’Associació treu el Pas de la Verònica a la Processó de dijous sant. Va ser un compromís que es va prendre des del ressorgiment de la processó.

Ens podeu trobar a través de facebook. I si voleu rebre informació de tot el que anem fent, apunteu-vos a la nostra base de dades a través d’aquest link:

http://alumnimaristes.blogspot.com.es/

Recordeu que tota la vida som i serem ex-alumnes Maristes.